top of page

Het Aanbod

Stappenplan van 12 weken

We hebben een stappenplan bedacht waarmee je jouw reis met je paard op gang brengt in 12 weken. De Start van de Centaur. Daarin wisselen we live lessen af met online ondersteuning i.c.m. een keur aan naslagwerk.gebaseerd op de virtuele omgeving van de Straightness Training Academy© van Marijke de Jong.

Ik bied je de mogelijkheid op een persoonlijke uitleg in een Zoomcall.

NIET GOED GELD TERUG

Ook bieden we een eerste les aan hier op de rijschool voor €150,- die als aanbetaling dient voor het hele programma van 12 weken. Mocht je tóch niet door willen gaan dan krijg je je geld terug.

IMG_7704_edited.jpg

Het Programma in 12 weken

Individuele Les en Coaching door Maarten

Ik ben op zoek naar maximaal 5 mensen die deze Start van Centaur willen helpen vormgeven. Door mee te doen haal je je doelen als ruiter en leer ik welke format het beste werkt om mensen als jij op pad te helpen. Daarom biedt ik deze training aan voor een sterk gereduceerde prijs: 1250,- in plaats van 2000,- voor 3 maanden top begeleiding in 8 lessen van 2 uur, met online coaching in zoom calls in combinatie met een keur aan naslagwerk en artikelen

  • We beginnen met een Intake bestaande uit theorie, een demonstratie, en kiezen van- en les met paard. Je krijgt op basis van het vertoonde, huiswerk mee en formuleert leerdoelen.

  • Je krijgt daarmee toegang tot een enorme bibliotheek van kennis hierover en video’s met voorbeelden. 

  • En ondergetekende is altijd voorhanden om je live les te geven​ maar ook online coaching

  • Dat is de basis van je 12 weekse programma dat we met een knaller gaan afsluiten: Buitenrit, spring- dressuur- working equitation- evenement

  • Je kunt deel uitmaken van een groep mensen die snappen dat er niet 1 zaligmakende methode is en die deze principes verder hebben ontwikkeld. 

Wanneer

Dit voorjaar. Houdt de sociale media in de gaten

Start Founding Members 1 t/m 5

           Dag 1

           Dag 2

IMG_0089.JPG
bottom of page